2019 Yılının Popüler Dekorasyon Renkleri

Renk psikolojisi bilim dalını incelediğimizde yaşamımız boyu kullandığımız renklerin psikolojimiz üzerinde ne kadar da etkili olduğunu anlayabiliriz. Bu yüzden renkler, giydiğimiz kıyafetlerde olduğu kadar dekorasyon alanlarımızda da iç dünyamızı etkiliyor. Bu yüzden 2019 yılının popüler dekorasyon renkleri ni merak ediyorsanız bu içerikten yararlanabilirsiniz.

Doğadan İlham Alan Renkler

Şehir hayatında yer alan insanlar olarak taşlaşan bina ve inşaat sektörünün yıllar yılı bizleri ne kadar doğadan uzaklaştırarak donuklaştırdığı artık hepimizin malumu. Bu yüzden birçok insan da doğayla bir iç içelik arayışına dönüşmüş durumda. Bunu fark eden desinatörlerse paçayı sıvadı ve 2019 yılında doğadan ilham alan renkleri dekorasyon alanlarının içine ustaca yerleştirmeye karar verdi. İşte tam da bu yüzden 2019 Yılının Popüler Dekorasyon Renkleri ilhamını doğadan almış bir şekilde karşımıza çıkıyor. Son zamanlarda oldukça popülerleşen Retro tasarım trendleri de işin içine girdiğinde; sarı, yeşil, mavi, turuncu, krem tonları da su yüzüne çıkıyor. Elbette bu renkler bu yıl ahşap materyaller harmanıyla kullanılacak.

Yeni Dekorasyon Renk Trendi Greenery Ve Gri Karmasından Oluşuyor

Geçtiğimiz yıllarda dekorasyon alanında yaşamımıza giren greenery yani yeşil tonları modası bu yıl kendini bir de gri renklerinin eklenmesiyle yeşil ve gri harmanıyla gösterecek. Kısacası evlerinizi doğanın kalbinden çıkıp gelen canlı yeşiller ve onu dinginleştirerek dengeleyen gri tonlarıyla donatabilirsiniz bu yıl. Yanı sıra bu sezon parlak renkleri açık renk kombinleriyle bir arada da kullanabilirsiniz yaşam alanlarınızda.

Dekorasyonun Olmazsa Olmazı Beyaz

İçimizi açan ve bizleri o asil ve saf duruşuyla ferahlatan beyaz, artık dekorasyon alanlarımızın olmazsa olmazlarından ve doğal olarak da beyazın o engellenemez yükselişi 2019 yılında da dekorasyon alanında sürüyor. Kısacası 2019 yılında süt beyazı, kum beyazı, kemik tonları, kirli beyazlar, krem beyaz, buz beyazı gibi renkleri evlerinizde özgürce kullanabilirsiniz. Böylelikle 2019 Yılının Popüler Dekorasyon Renkleri başlıklı içeriğimiz sona ermiş bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir