2017 Trend Avize Modelleri

Ev aydınlatmasında kullanılan ve evimizin vazgeçilmez parçalarından birisi olan avizeler de bu yılda trend olmaya aday tasarımlar mevcut. Salon avizelerin de kullanılan plastik kristal modeller ve dallı salkım heybetli avizeler bu yıl da popülerliğini korusa da teknolojilerin ilerlemesi ile birlikte farklı tasarımların da ortaya çıkmasına sebep oluyor.Her ev tipine ve modeline farklı tasarımların olduğu bu yıl da 2017 Trend avize modelleri  raflarda yerlerini almış durum da ve satışlara başlanılan şu kısa süre de birçok bayanın da dikkatini çekmiş durumdadır.

Evlerimizi aydınlatan avizeler de dikkat edilmesi gereken önemli konularda bazılarını dilerseniz kısaca açıklayalım.

Uygun Fiyatlara Avize Modelleri

Avizeler her ne kadar evimizin vazgeçilmez bir parçası da olsa fiyatları yönden bazen çoğu kullanıcı tarafından sonraya atılıyor veya satın almaktan vazgeçiliyor. Durum böyle olunca avize satışların da dönem dönem düşüşler de yaşanıyor. Sizler için yapmış olduğum Pazar araştırmasın da ortalama fiyatlardan yola çıkarak sizlere fiyat belirtmek istedik. Yaptığımız araştırma avize fiyatlarının taban ve taban fiyatları arasında bulunan rakamlardır. Bu fiyatlar gerçeği yansıtmadığı gibi , seçilen modele göre de değişiklik göstermektedir.

Salon Avizeleri

Salon avizelerin de standartlaşmış plastik kristalli ve dallardan oluşan heybetli avize modellerin de genel olarak fiyatlar hemen hemen hep aynı kalmaktadır. Yeni trendlere uygun halde tasarımları üzerinde ufak tefek değişiklikler yapılsa da genel olarak görüntüsünden bir şey kaybetmemektedir. Bu tip Salon avize fiyatları , 70 TL’den başlayıp 250 TL’ye kadar çıkmaktadır. Detaylı bilgi için ; http://www.avizee.com/salon-avizeleri.html

Standart Avize Modelleri ve Fiyatları
Evimizin salon dışında kullandığımız kısımlarında olan avize modellerin de ise fiyatlar salon avize fiyatlarına oranla daha uygun olmaktadır. Burada da her ev tipine uygun tarzda tasarlanmış ve üretilmiş seçenekler bulmamız mümkün. Standart avize fiyatları ise 40 TL’den başlayıp 100 TL’ye kadar çıkmaktadır.
Her Ev Tipine Uygun Avize Modelleri
Bunu da genel olarak değerlendirmek gerekirse her ev tipine uygun modelleri değerlendirdiğimiz de , genel de salonlar da kullandığımız standart dallı ve heybetli avizelerin dışında , salon dışında kullanılan kısımlarda bez ve plastik kaplama avizeler ön planda durmaktadır. Tabi her zevke hitap eden tasarımların olduğu 2017 Trend Avize Modellerin de sizler de istediğiniz tarz da model bulabilir ve uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir