2019 Yılında Modern Yatak Odasının 5 Özelliği

2019 yılında modern bir yatak odası nasıl görünüyor? Hangi tarz ve dekora dikkat etmelisiniz ve hangi eşyaları gözden kaçırmamalısınız? Modern yatak odasının özelliklerine bu yazımızda yer veriyoruz.

Rüstik Tarz Yatak Odası

rustik tarz yatak odası

2019 yılında yatak odasına liderlik eden, iç mekanda bir stil seçmek zorunda kalırsak bu, rüstik tarz olacaktır. Ahşap, taş, klasik ahşap ve toprak tonları, odaya rahat ve dünyevi bir görünüm kazandırır. Bu görünümü ile de doğayla bir bağlantı sağlar.

Başlangıç Noktası Olarak Halı

yatak odası halı dekor

Halılar oturma odası için bir markadır. Ancak 2019 yılında yatak odasında da önemli bir yer edinmiştir. Yatak odasını daha rahat hale getirmenin yanı sıra, halıyı seçtiğiniz renkler veya baskı dekorun geri kalan kısmı için bir başlangıç noktası olabilir. Halıyı perdeler ve yatak örtüleri ile eşleştirin. Aynı desenleri bulamasanız bile dengeyi tutmaya çalışın.

Bitkisel Motifler

Renkli baskı 2019 yılında en çok yatak odasını etkilemektedir. Trendleri yakından takip etmek için daha büyük formlarda ve ölçekte hareket edilmesi tercih edilir. Duvarlar, nevresimler ve perdeler için bitkisel motifleri kullanın. Üç farklı baskıyı ancak yakın mesafeden ve doğru nötr arka plan rengiyle birleştirebilirsiniz.

Yatak Odasında Kadınlık İpuçları

yatak odası dekor

Bir yatak odasında kadınlık yönünü vurgulamak isterseniz doğru yoldasınız. Çünkü iç kısımdaki kadınsı notlar oldukça mevcut bir trend haline geldi. Eski püskü şık stilin hayranları fikirleri kolayca ödünç alabilir. İyi organize edilmiş tuvalet masası, komodin üzerinde çiçekli vazo, pembe veya soluk mor renkli beyaz perdeler ve battaniyeler… Seçim yönü oldukça zengindir. Bu da sizi rahatlatabilecek bir oda tarzıdır.

Yatak Başında Resim

yatak odası dekorasyonu

2019 yılında modern yatak odasında sanat eserleri tercih ediliyor. Yatak başı üzerinde büyük bir resim genellikle hoş bir ortam hazırlıyor. Odaya girer girmez gözlerinizi tutacak parlak renklerde. Alternatif olarak, istediğiniz resimler veya alıntılarla iki veya üç özdeş çerçeve düzenleyebilirsiniz. Retro şehir haritaları da iyi bir seçimdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir